Ta hjälp av experter när det krävs

Man brukar säga ”rätt man på rätt plats” som ett utryck för att det är viktigt att se till att ha rätt kompetens till handa när man ska utföra vissa saker. Det finns givetvis en sanning i det vilket är lite vad vi tänkt prata om idag. ABC Snickerier är ett företag verksamma inom försäljning av byggmaterial. Vi har valt att fokusera på just byggmaterial och är försiktiga med att bredda vårt tjänsteutbud utan vidare. Det, för att kunna erbjuda våra kunder en spetskompetens som vi är unika med.

Höga krav vid takläggning

Emellanåt så dyker det dock upp frågor och inkommer förfrågningar som vi väljer att skicka vidare till utvalda partners. Ett utav dem områdena är inom takläggning. Att lägga tak är jobb som ställer stora krav på säkerhet och branschkunnande på de personer som utför arbetet. Därför är det mycket viktigt att man anlitar en takläggarfirma i Stockholm med gedigen erfarenhet och ett dokumenterat så kallat ”track record”. Inte minst för att kunna känna sig trygg med att tillhörande försäkringar och garantier för material som används är gällande.

Vilka regler gäller vid takarbete?

Vid arbeten som utförs på höjder över två meter så finns säkerhetsföreskrifter i och med dem risker som medföljer. Exempel på ställen där det råder risker är stegarbete, fasadarbete och bergarbete, som finns att läsa mer om här. Nyligen införde man dessutom en bot som kan utfärdas ifall den som arbetar på viss höjd inte följer rådande regler, något som också kan läsas mer om på Arbetsmiljöverket.

Hur kvalitét säkrar ni era partners?

En mycket bra fråga. I och med att vi i princip överlämnar kontakten med dig som kund till vår partner så är det såklart viktigt för oss att du som kund upplever en hög service. Det garanterar vi dels genom att granska företagens licenser och ser till så att dem följer ovan nämnda regleringar men också genom att se till så att det finns en partner nära dig. Att kunna ha en nära och snabb kontakt är såklart viktigt inför ett jobb. Det gör vi genom att under åren ha byggt ett brett nätverk att partners från Malmö i syd till Stockholm i Mellansverige och Norrland i Norr.

Har du fortfarande frågor? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *